Samarbeidspartnere våre
Kortreiste råvarer som er i sesong er det absolutt beste –
både når det gjelder kvalitet og smak.

Det lokale samarbeidet
St. Peters Catering samarbeider tett med lokale kjøtt-, fiske- og grønnsaksprodusenter. Derfor flesteparten av rettene våre er 100% lokalbaserte og naturligvis, hjemmelagde.
Per dags dato har vi over 20 lokale samarbeidspartnere, og vi er også stolte medlemmer av Guldkorn – Smak på Østfold som er et samarbeidsforum for hele verdikjeden innen mat og drikke i regionen.
Det nære samarbeidet med bønder og gartnere i Østfold er noe av kjernen i St. Peters konsept. Tanken og meningen bak dette er ikke kun å bruke kortreiste råvarer i matlagingen, men bygger også på et sterkt ønske om å løfte frem små matprodusentene og bærekraftig matproduksjon.
I 2022 vant vi prisen som «Årets spisested», og gjennom
årene fikk vi en rekke gode omtaler i lokale medier mm.
Sørli Gård - Skjerberg
Sørli Gård i Skjeberg har en hundre og femti år lange historie. Runar Sørli er 5 – te generasjons bonde på gården, og han driver gård på en helt naturlig måte – 100 % økologisk. Hønene til Runar lever lykkelige liv og bestemmer selv om de vil være inne i hønsehuset eller ute i frisk luft. I tillegg til dette, så får de kun økologisk fôr. Alt dette gir dyrene det beste
grunnlaget – og eggene den beste smaken!
Ting med Tang- Engelsviken
Anne – Lise og Bjørn fra Ting med Tang er våre aller første samarbeidspartnere. Vi ble kjent med dette fantastiske paret i 2019, når vi deltok på Tangsafari før restaurantens åpning, og siden dette er vi i stadig kontakt. Ting med Tang støtter oss med råd, kunnskap og sin lange erfaring angående bruk av tang og tare i matlaging. Ikke minst, supplerer de oss med denne fantastiske, næringsrike ressursen som finnes langs hele den norske kysten.
Holme Gård - Råde
Holme Gård i Råde er en familieeid gård med lang tradisjon. Gården har vært i familien siden 1742, og dagens eier og driver – Liss Cathrine Stokker Holme – er 8 generasjon. Vi ble kjent med Liss i 2019, og begynte samarbeidet rett etter restaurantens åpning. Holme Gård supplerer oss med Gammelnorsk Spælsau (norsk variant av det berømte franske agneau pré-salé – «ferdig saltet lam»), som er helt eksepsjonell i kvalitet og smak. Dyrene fôres kun av gårdens egenproduserte råvarer i fantastiske omgivelser mellom hav og land i Oslofjorden.
Nes andelsgård- Fredrikstad
Nes Andelsgård ligger vakkert til ved Visterflo mellom Fredrikstad og Sarpsborg, og består av 180 mål innmark. Landsbruk tradisjoner på Nes gård er hundrevis av år gamle, og Karianne Nes er den 16 generasjonen på gården. Hun tok over driften av gården sammen med Inge i 2004, og i 2015 etablerte de Nes Andelsgård – økologisk landbruk for alle. Filosofien bak andelslandbruk er helt fantastisk og handler om aktivt samarbeid og partnerskap mellom gårdbruker og forbrukere der ansvaret og avlingene deles.
Nes andelsgård er en av kjøkkensjefen favorittsteder.
Svanekill gård - Skjærhalden
Svanekil gård er en aktiv familiegård som holder til på Kirkøy, Hvaler. Gårsdriften startet her på 1600 tallet, og familien Svanekil er den 10 generasjonen på gården. Gården er kjent for produksjon av fantastiske poteter av høy kvalitet, bl. a. Arielle, Asterix og Mandel. Potetene er usprøytet, kortreist og naturgjødslet – og er en absolutt must på menyen vår i sommertiden!
Holli Mølle - Spydeberg
Holli Mølle er en gårdsmølle som ligger på gården Holli i Spydeberg. Gården har drevet landbruk i mer enn 150 år. Holli Mølle benytter kun ferske korn som er økologisk dyrket, og maler både korn fra egen produksjon og fra andre bønder på Østlandet som også driver økologisk landbruk. Holli Mølle er opptatt av kvalitet og bærekraft i alle ledd, fra jord til bord. Denne fantastiske filosofi og høy kvalitet av produkter førte til at vi begynte samarbeidet med de i 2019.
Finn din neste smaksopplevelse
St. Peters byr på ulike mattjenester: