OM OSS
Paret bak St. Peters Catering

HISTORIEN BAK
Michal Bluj og Tatiana Kwiatkowska etablerte St Peter’s Restaurant i mai 2019 med lidenskap og kjærlighet til gastronomi. Vår matfilosofi var, og fremdeles er, enkel og tydelig – vi mener at kortreiste ingredienser som er i sesong er det absolutt beste – både når det gjelder kvalitet og smak.
Vi drevet vår kjære restauranten frem til 2024, og da bestemte vi oss for en stor endring og overgang til en ny driftsmodell.
Fra og med 2024 driver vi med alt som har med mat å gjøre,
og fokuserer oss på det vi hadde sett stort behov for lenge - nemlig - gourmet smaksopplevelser i et mer intim setning
enn et spisested.
Derfor nå er det oss som reiser til våre kjære gjester og vi jobber skikkelig hardt for å skape spesielle og uforglemmelige smaksopplevelser for dem ved hver eneste anledning.
Hjertelig velkommen til å komme i kontakt med oss!
HVORFOR ST PETER'S?
Dette navnet gjenspeiler konseptet vårt. St Peter er beskytteren av alle menneskerknyttet til matproduksjon – fiskere, bønder, gårder – nemlig noen alle restauranten samarbeider med.
Ved dette navnet ville vi vise både takknemlighet for råvarene vi får samt en enorm respekt for det hardt arbeidet alle matprodusentene gjør.
Målet vårt er å være et unikt konsept som beskytter både interesse og kunnskap om kortreiste produkter; og ikke minst – løfter disse frem!

PRESSEOMTALER
Vi ble omtalt en rekke ganger i lokale medier, bransjemagasiner og i ei bok skrevet av globetrotter Gunnar Garfors. Vi er takknemlige for at vårt harde arbeidet og innsats blir ofte sett og satt pris på.
Du kan lese om oss i blant annet:
- bok "Bortom allfarveg Austlandet" Gunnar Garfors
- HORECA magasinet
- Fredriksstad Blad ("beste spisested i Fredrikstad", "beste julemat i Fredrikstad")
Gjennom årene bygde vi opp et sterkt navn, renommé
og ikke minst – et veldig godt rykte i Østfold og Oslo-området.
Finn din neste smaksopplevelse
St. Peters byr på ulike mattjenester: